Voedingsadvies als u probeert te stoppen met roken

Stoppen met roken is een veelvoorkomend en gezond goed voornemen. Een nadeel hiervan is voor veel mensen echter wel dat zij moeite hebben met een goed en gezond eetpatroon te behouden. Aankomen is dan helaas vaak een bijkomstigheid. Weight Change in Sappemeer kan u helpen door u bij te staan met een persoonlijk voedingsadvies als u probeert te stoppen met roken.

Ontwikkel een goed eetpatroon

Rokers hebben een relatief hoge stofwisseling. Wanneer u stopt, gaat deze weer langzamer werken. Ook is het vaak verleidelijk om als vervanging voor een sigaret naar iets anders te grijpen, en dit is in de praktijk meestal snoep of ander (vaak ongezond) eten. Stoppen en niet aankomen is daarmee extra lastig. Als u gebruik maakt van de tips en adviezen die u krijgt met een persoonlijk voedingsadvies van Weight Change, kunt u de effecten echter wel minimaal houden. Als u probeert te stoppen met rokken helpen wij u namelijk uw eetpatroon onder controle te houden. Als u al bent gestopt en daarna weer bent aangekomen, kunnen wij u ook helpen weer een gezond eetpatroon ontwikkelen.

Leef gezond

Niet meer roken heeft bovendien ook andere voordelen voor uw gezondheid. Uw huid, haar en tanden zullen er bijvoorbeeld beter uitzien. Niet alleen uw gewicht, maar uw hele lichaam zal u dus bedanken als u sigaretten links laat liggen. Neem contact op met Weight Change voor een goed en gezond voedingsadvies om uw poging om te stoppen met roken goed en gezond een kans te geven.

U kunt ons bereiken via tel. 06-25428379 of gebruik maken van het online contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug!

 

 

Weight Change

Sandra Wiegman
Gewichtsconsulent

W.A. Scholtenslaan 15
9615 TG Kolham
0598-372634
06-25428379
info@weightchange.nl

Openingstijden

  • Maandag - Vrijdag:

    9:00 - 22:00

  • Zaterdag:

    9:00 - 18:00

  • Zondag:

    Gesloten