Samen afvallen bij Weight Change

In de knoop liggen met uw eigen gewicht is vervelend en kan ook heel confronterend zijn. In een groep samen afvallen heeft niet alleen het voordeel dat u zich minder op uzelf hoeft te richten, maar ook dat u veel steun aan elkaar kunt hebben. U zit immers allemaal in hetzelfde schuitje. Kom langs bij Weight Change in Sappemeer om samen de uitdaging aan te gaan.

Gezamenlijke begeleiding

Alleen is maar alleen en samen afvallen is motiverend, makkelijker vol te houden en bovendien gezellig. 
Samen staat u per slot van rekening sterk. Voordat u de groep betreedt, zult u samen met onze gewichtsconsulent een één op één gesprek hebben om elkaar zo beter te leren kennen. In de groep zult u namelijk wat anoniemer zijn, maar wij willen er wel zeker van zijn dat wij u zo passend mogelijke voedingsadviezen kunnen geven. Ook als er zaken zijn die u liever niet in de groep bespreekt of die wij van tevoren moeten weten, kunt u dat tijdens dit gesprek aangeven. Hierna kunt u beginnen met een gezond en verantwoord voedingspatroon te ontwikkelen samen met uw groepsgenoten.

 

Indien er genoeg deelnemers zijn wordt er weer een nieuwe groep opgestart !!!

Neem contact op

Afvallen in een groep geeft iedereen veel steun. U zult zien dat u niet de enige bent en kunt elkaar een hart onder de riem steken wanneer dit nodig is. Bovendien is het ook nog eens goedkoper dan individuele begeleiding. Wilt u ook samen afvallen? Contacteer ons via tel. 06-25428379 of door middel van het online contactformulier om een afspraak te maken. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht: we staan u graag te woord.

Weight Change

Sandra Wiegman
Gewichtsconsulent

W.A. Scholtenslaan 15
9615 TG Kolham
0598-372634
06-25428379
info@weightchange.nl

Openingstijden

  • Maandag - Vrijdag:

    9:00 - 22:00

  • Zaterdag:

    9:00 - 18:00

  • Zondag:

    Gesloten