Voedingsadvies voor kinderen.

 

Door kinderen vroegtijdig te leren hoe een gezond voedingspatroon eruit ziet, kunnen problemen op latere leeftijd worden voorkomen. Ook als uw kind al last heeft van overgewicht kan hij of zij hier op verantwoorde wijze vanaf komen door middel van het voedingsadvies voor kinderen bij Weight Change.. Geschikt voor alle kinderen van 0 tot 16 jaar.

Hulp bij overgewicht

Ook al hebben kinderen overgewicht, hen op een streng dieet zetten om af te vallen is niet gezond of verantwoord. Omdat ze volop in groei zijn, kan het zelfs gevaarlijk zijn om hen bepaalde voedingsstoffen of -groepen te ontzeggen. Wij bij Weight Change verbieden dan ook weinig. Wat wij als gewichtsconsulent doen is zowel u als uw kind bewust maken van het huidige voedingspatroon en deze aanpassen met ons deskundig en persoonlijk voedingsadvies voor kinderen. Beweging kunnen we ook op speelse wijze in beeld brengen en veranderen.

Ook geven wij graag advies aan groepen zoals op lagere of middelbare scholen of zelfs peuterspeelzalen. Hierbij maken we kinderen spelenderwijs bewust van goede en gezonde voeding. Van deze kennis zullen zij nog jarenlang profijt en plezier hebben.

Contactinformatie

Wanneer u met ons een afspraak maakt, gaan we samen met u in gesprek om de huidige voeding te bekijken en deze vervolgens stapsgewijs aan te passen. Ons doel is om mensen bewust te maken en hen te helpen gezonde voedingspatronen te ontwikkelen, niet om hen zo snel mogelijk zo veel mogelijk af te laten vallen. Wilt u meer weten over wat ons voedingsadvies voor kinderen voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via tel. 06-25428379 of het online contactformulier.

 

Weight Change

Sandra Wiegman
Gewichtsconsulent

W.A. Scholtenslaan 15
9615 TG Kolham
0598-372634
06-25428379
info@weightchange.nl

Openingstijden

  • Maandag - Vrijdag:

    9:00 - 22:00

  • Zaterdag:

    9:00 - 18:00

  • Zondag:

    Gesloten