Persoonlijk voedingsadvies

Hoe komt het toch dat zoveel mensen stoeien met overgewicht? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Verkeerde combinaties, een te streng dieet, een niet optimaal werkende stofwisseling waardoor je ondanks het vele sporten en gezond eten niet afvalt. ​Ik heb de afgelopen 5 jaar heel wat mensen geholpen bij het succesvol bereiken èn behouden van hun ideale gewicht. Ook voor jou is het mogelijk om definitief af te rekenen met overgewicht.
Als gewichtsconsulent & voedingscoach heb ik een en methode ontwikkeld die werkt!
Samen gaan wij opzoek naar een manier die bij jou past zodat het ook goed vol te houden is .
Dit is voor ieder mens weer anders .

We beginnen dus met een intake gesprek zo kom ik erachter wat voor jou geschikt is qua voeding en beweging.
Vandaar uit maak ik een voedingsschema en advies op maat die elk moment weer aangepast kan worden mocht dat nodig zijn.
Daarna spreken we wekelijks of om de week af om te wegen en om te kijken of er valkuilen (verkeerde gewoonte,s)  zijn waaraan we moeten gaan werken.

Met behulp van de juiste inzichten, tips en adviezen kun je gemiddeld een halve kilo tot een kilo per week afvallen. Zonder het gevoel te hebben dat je op dieet bent. Het is daarom goed vol te houden. Ook kun je gebruik maken van persoonlijke weekmenu’s met gezonde, lekkere, betaalbare en eenvoudig te bereiden gerechten die op jou zijn afgestemd.

Veel mensen vinden het fijn om een stok achter de deur te hebben. Ik ben een ervaren en deskundige personal voedingscoach die je helpt bij het realiseren van je doelen en je tips en adviezen geeft die je direct in de praktijk kunt toepassen. Ook als het even tegenzit breng ik je weer in de goede flow. Veelal zal je op korte termijn al resultaten zien die je motiveren op weg naar het bereiken van je doel(en). Samen gaan we aan de slag met een plan dat bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Want ieder mens is uniek!